Kuurcentrum Yolande Buekers

Kuurcentrum Yolande Buekers:
kuren en verzorgingen met een aparte filosofie
Gezond herbronnen

Hier gaan we voor!

In essentie komt het erop neer dat bijna alle ongemakken waar mensen aan kunnen lijden het gevolg zijn van blokkades. Specifieke massages en kuren maken het mogelijk die blokkades op te heffen, zodat het lichaam weer normaal kan gaan functioneren en er zo weer evenwicht kan komen tussen lichaam en geest. Preventief onderhoud kan terugval helpen vermijden en de goede effecten versterken. 

“Samen streven naar een evenwicht tussen lichaam en geest… 
daar zetten alle medewerkers van Kuurcentrum Yolande Buekers zich alle dagen voor in.”

Zo doen we dit

Je voelt het al wanneer je het Kuur- en Wellnesscentrum Yolande Buekers betreedt: geen drukte maar zalige rust, ontspannende muziek, heerlijke geuren, vriendelijke en zachte medewerkers. Kortom een uitgelezen omgeving om te relaxen en om opnieuw bij je innerlijke kern te komen.

Kuurcentrum Yolande Buekers specialiseert zich in persoonlijke en gerichte therapeutische behandelingen: massages, verzorgingen, kuren en seminaries. 

Deze zijn specifiek gericht om het welzijn te bevorderen. Als aanvulling hierop is er het Aquapaleis met de verschillende sauna’s en baden die het effect van de behandelingen versterken. Hier kan je voor een dag- of avondbezoek terecht. Het Kuurcentrum beschikt ook over een hotel waar je kunt overnachten voor een meerdaagse kuur. Verder is er ook een restaurant waar je terecht kunt voor ontbijt, drankje, snack, lunch of avondmenu.

Wij willen iedere bezoeker een totaalpakket aanbieden. Daarom ontvang je bij het kennismakingsgesprek een persoonlijk advies voor een optimaal resultaat.

Voor wie?

Voor iedereen die haar/zijn gezondheid preventief wil ondersteunen. Voor iedereen die nood heeft aan ontspanning. En voor iedereen die wil profiteren van een totaalvisie op gezondheid. Kuur- en Wellnesscentrum Yolande Buekers wil uw bron van ontspanning zijn.
(Kinderen zijn welkom vanaf 12 jaar).
Share by: