Sound & Silence
Klankconcert Sound & Silence

Klankconcerten
Sound & Silence

  • Je bent welkom vanaf 18u45, 
    start om 19u00/einde rond 21u30
  • Wat neem je mee: zacht matje en dekentje. (Een comfortabel matje en dekentje zijn te huur voor 5 €)
  • Bijdrage: 20 € (thee inbegrepen)
    per concert
  • Waar:
    Kuurcentrum Yolande Buekers

Datum:
Zaterdag 25 november

Contact Us

Verbonden doorvoeld ontspannen:

Ontmoeting in een wonderbaarlijke wereld van geluid.
 
Tijdens een klankconcert ervaar je hoe de trillingen van oeroude instrumenten inwerken op jou. Zo merk je dat bepaalde klanken en liederen het onderbewuste in jezelf aanraken. Zowel fysieke, geestelijke als emotionele ervaringen kunnen doorvoeld worden. Dit zorgt ervoor dat het klankconcert voor jou een unieke individuele reis wordt.
 
De instrumenten, geuren en technieken komen van verschillende oude tradities die een sterke verbinding hebben met de natuur. O.a. zang, gong, didgeridoo, boventoonzang, klankschalen, sansula, caïsa, …
Tijdens het concert ga je liggen op een zacht matje. In een gezellig schemerlicht begeleid de muziek je naar een meditatieve toestand.

Klank voor klank word je uitgenodigd om in verbinding te gaan met je kern.
Deze klankconcerten worden gegeven door: Geert Kumpen
 
Geert is al heel zijn leven geboeid door klank. Naast een klassieke opleiding in piano verdiepte hij zich in traditionele instrumenten. Hij is geboeid door improvisatie en het integreren van intuïtie in muziek. Geïnspireerd door Zuid-Amerikaans sjamanisme en de helende werking van klank, stem, adem, boventonen creëerde hij een unieke stijl.
Sinds 2010 geeft hij piano- en klankconcerten en diverse workshops. Hij heeft een mooie, hartelijke verbinding met de muziek die hij brengt.
Share by: